Totaalrenovatie

Een zorgeloze totaalrenovatie of verbouwing

Bent u toe aan een totaalrenovatie van uw huis of een grondige verbouwing van een of enkele ruimtes in uw woning? Bij Camee bvba kan u terecht voor zowel een volledige totaalverbouwing als de uitvoering van een of enkele verbouwingswerken. Van een badkamerrenovatie tot het installeren van een centrale verwarming en binnenschrijnwerk, bij Camee bvba hoeft u geen beroep te doen op andere aannemers. Wij helpen u bij iedere verbouwingsklus. Bovendien pakken we uw verbouwing van ontwerp tot realisatie aan, en geven ook de nodige service achteraf. Kortom, voor een zorgeloze totaalrenovatie bent u bij Camee bvba aan het juiste adres! Bij ons hebt u één aanspreekpunt gedurende de hele werken en ook daarna.

Contacteer ons of vraag direct offerte aan

Badkamer
Badkamer renovatie

Bij Camee bvba begeleiden we u tijdens de badkamerrenovatie of kleine badkamerwerken van A tot Z, en geven uw badkamer in een korte tijd een volledige make-over. Zo krijgt uw badkamer een nieuwe en hedendaagse uitstraling, volledig op uw maat, naar uw budget en volgens uw wensen.

Lees meer over Badkamer

Tegelwerken
Tegelwerken

Of u nu op zoek bent naar tegels voor uw living, badkamer of keuken, in onze showroom vindt u alle soorten wand- en vloertegels. In een ongedwongen sfeer geven kan u rustig rondkijken en geven onze toonzaalmedewerkers u vrijblijvend advies. Indien gewenst verzorgen onze vakmensen, specialisten in tegelwerken, de plaatsing bij u thuis.

Lees meer over Tegelwerken

Centrale Verwarming
Centrale verwarming

Ook voor het plaatsen van een centrale verwarming in zowel een bestaande als nieuwe woning, bent u bij Camee bvba aan het juiste adres. Onze vakprofessionals werken steeds met kwalitatief hoge verwarmingsmaterialen, en de modernste ketels en radiatoren.

Lees meer over Centrale Verwarming

Binnenschrijnwerk
Binnenschrijnwerk

Camee verzorgt al uw binnenschrijnwerken op maat. Onze vakmannen beschikken over de nodige ervaring en expertise in schrijnwerk om alle werken deskundig te kunnen uitvoeren.

Lees meer over Binnenschrijnwerk

PVC spanplafonds
PVC Spanplafonds

Met een PVC spanplafond kiest u voor een perfect opgespannen doek of folie dat de vorm van uw bestaande plafond volgt. Deze folie kan mat, glanzend, satijn of textiel zijn. Voor een snelle plaatsing van spanplafonds bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer over PVC spanplafonds

Installaties & leidingwerken
Installaties en leidingwerken

Als CERGA goedgekeurd installateur komt Camee bvba graag bij u thuis om alle installaties en leidingwerken op een correcte manier te plaatsen. Voor zowel nieuwbouw als renovatie zijn wij de perfecte partner voor het plaatsen van alle installaties en leidingwerken.

Lees meer over Installaties & leidingwerken

Meer weten?

Wenst u meer info over wat Camee bvba voor u kan betekenen voor een totaalrenovatie of verbouwingswerken, of wilt u graag een vrijblijvende offerte? Aarzel dan niet ons te contacteren. We tonen u graag door ons gerealiseerde (totaal)projecten, en bespreken de mogelijkheden voor uw situatie. U zal ongetwijfeld aangenaam verrast zijn door de vele mogelijkheden. Renoveren of (ver)bouwen? Camee bvba is uw perfecte partner.

Contacteer ons of vraag direct offerte aan

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee bvba

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.

Facebook Camee bvba

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.