Badkamer

De badkamer, een van de meest besproken plaatsen in uw woning

De badkamer is een van de meest besproken en gebruikte plaatsen in een woning. Het is niet altijd de grootste ruimte in een woning, maar wel eentje waar de meeste keuzes voor gemaakt moeten worden! Van toilet, douche, lavabo’s tot kranen en eventueel een bad: welk sanitair kiest u? En op welke plaats? Welke tegels moeten er aan de wand komen, en welke op de vloer? En dan nog de water- en afvoervoorziening, heeft u daar al over nagedacht? U ziet, er komt heel wat kijken bij de renovatie van een badkamer. Gelukkig kan Camee bvba u hier perfect bij assisteren. Door onze jarenlange ervaring en vakwerk helpen we u graag verder met de make-over van uw badkamer.

Badkamerrenovatie
Badkamer renovatie

Een badkamer kan jarenlang meegaan, maar ook sanitair, leidingen en badkamermeubels slijten, en smaken en woonstijlen veranderen. Aan kleine badkamerwerken of een volledige badkamerrenovatie kan geen enkele woning ontkomen.

Bij Camee bvba begeleiden we u tijdens de badkamerrenovatie of kleine badkamerwerken, en geven uw badkamer in een korte tijd een volledige make-over. Zo krijgt uw badkamer een volledig nieuwe en hedendaagse uitstraling, volledig op uw maat en volgens uw wensen.

Lees meer over Badkamerrenovatie OF Direct offerte aanvragen >>

Douche renovatie
Douche renovatie

Nood aan een nieuwe douche? Camee bvba helpt u graag verder! Vergis u niet, ook al is deze ruimte klein, bij het renoveren van een nieuwe douche komt heel wat kijken. Zo heeft u de keuze uit een ‘standaard’ doucheruimte waarbij u moet beslissen over nieuw sanitair zoals een nieuwe douchecabine en douchekranen. Of kiest u liever voor een stoomdouche, infrarood douche of ingebouwde sauna? Wat uw wensen ook zijn, Camee helpt u graag verder.

Lees meer over Douche renovatie OF Direct offerte aanvragen >>

Toilet renovatie
Toilet renovatie

Bent u uw toilet beu, is deze niet meer praktisch of sterk verouderd en is uw toilet aan vernieuwing toe? Wij renoveren uw toilet volledig, en nemen hierbij alles onder handen: van een nieuwe toiletpot en lavabo tot de tegelwerken, spanplafond, bezetting en schilderwerk. Enige wat wij u vragen is om aan te geven hoe u uw droomtoilet graag ziet. In onze toonzaal kan u terecht voor inspiratie, nieuwe vloertegels en wandtegels voor uw toilet. En de werken? Deze worden uitgevoerd door onze vakprofessionals, zodat u ook daar geen omkijken naar heeft.

Lees meer over Toilet renovatie OF Direct offerte aanvragen >>

Kortom, wij helpen u graag verder bij de make-over van uw toilet, douche of badkamer

Contacteer ons gerust en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Of kom langs in onze toonzaal waar u zich alvast kan laten inspireren en informeren voor de renovatie van uw toilet, douche of badkamer.

Contacteer ons of vraag direct offerte aan

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee bvba

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.

Facebook Camee bvba

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.