Toilet renovatie

Toilet renovatie om U tegen te zeggen

Bent u uw toilet beu, is deze niet meer praktisch of sterk verouderd of wenst u uw toilet te renoveren? Dan bent u bij Camee bvba aan het juiste adres. Wij renoveren uw toilet volledig, en nemen hierbij alles onder handen: van een nieuwe toiletpot en lavabo tot de tegelwerken, een spanplafond, de bezetting en het schilderwerk.

Wij renoveren uw toilet op maat van uw wensen. In onze toonzaal sanitair kan u terecht voor inspiratie, terwijl u uw nieuwe vloer- en wandtegels voor uw toilet renovatie kiest. En de werken? Deze worden uitgevoerd door onze vakprofessionals, zodat u ook daar geen omkijken naar heeft.

Contacteer ons of vraag direct offerte aan

Hoe gaat een toiletrenovatie in zijn werk?

1

Bij Camee bvba begint een toiletrenovatie met het slopen van de oude toiletruimte. Hierbij worden zowel de oude toiletpot als het sanitair verwijderd. Wanneer u kiest voor een nieuw soort toilet, bijvoorbeeld een hangtoilet, zal de aanvoer van het water worden verlegd.

2
Was er nog geen lavabo aanwezig of heeft u gekozen voor een nieuwe plaats waar deze komt te hangen? Dan zal ook hiervoor het water en de afvoer opnieuw worden geplaatst.
3

Verder wordt er door de vakprofessionals van Camee bvba gekeken of de lichtschakelaar verplaatst moet worden voor de toilet renovatie.

4

Heeft u gekozen voor een verlaagd plafond of spanplafond? Dan wordt deze nu gemonteerd, hierbij wordt ook elektriciteit voor een verlichtingspunt en een eventuele afzuiging voorzien.

5

Is er een watervast inbouwframe gemonteerd voor het hangtoilet, dan worden de muren en het plafond van het toilet bezet met een extra coating, waardoor de tegels zich goed kunnen hechten.

6

Vervolgens worden de vloer- en wandtegels in het toilet geplaatst en gevoegd door onze ervaren tegelzetters.

7

Het hangtoilet, de lavabo en de verlichting kan worden afgewerkt. Als laatste worden alle naden afgekit en zal uw toilet renovatie netjes opgeleverd worden.

8

Kom langs en ontdek onze vele tegels, sanitair en toiletmeubels, of maak een afspraak waarin wij u een vrijblijvend advies of prijsofferte aanbieden voor een toiletrenovatie

Een nieuw staand toilet, hangend toilet of liever een back to wall?

Weet u niet goed te kiezen tussen een staand toilet, een hangend toilet of een back to wall toilet? Camee bvba adviseert u graag. Zo zijn staande toiletten steviger dan bijvoorbeeld een hangend toilet, aangezien staande toiletten op de vloer worden geplaatst.

Bij een back-to-wall toilet is de achterzijde volledig aan de achterwand geplaatst, dit geeft een toilet een modern en eigentijds karakter. Momenteel zijn hangtoiletten en de back to wall toiletten zeer in trek, maar de keuze voor een type toilet hangt vaak af met de grootte van de toiletruimte. 

Contacteer ons of vraag direct offerte aan

Back to wall toilet renovatie in moderne badkamer - Villeroy & Boch

Al kennis gemaakt met onze Japanse toiletten?

Japanse toiletten zijn aan een stevige opmars bezig. Logisch dus dat we bij Camee deze trend op de voet volgen. Ze zijn van alle luxe voorzien en bevatten heel wat hoogtechnologische snufjes die bij een standaard toilet niet voorzien zijn. Een toilet voor de meerwaardezoeker dus.

Japanse toilet TOTO

Van alle luxe voorzien

Bij Camee hebben we gekozen voor het topmerk TOTO. Deze spoeltoiletten zijn voorzien van een sproeier, een verwarmde zitting én warm water. Een bijzondere manier van naar toilet gaan, maar wel een manier die snel went. Een toiletbezoek wordt zelfs een klein verwenmomentje.

Programmeerbaar

Als bijkomend voordeel willen we meegeven dat Japanse toiletten ‘s nachts verlicht zijn, waardoor je makkelijk de weg vindt en eventuele huisgenoten niet moet storen. Gezien de technologische snufjes is het handig om weten dat er tot 4 personen hun eigen instellingen kunnen programmeren.

Te ontdekken in de showroom

Wil jij deze Japanse toiletten komen ontdekken en alles vernemen over deze hygiënische manier om naar het toilet te gaan? Kom ze dan ontdekken in onze showroom. TOTO is pionier in Japanse toiletten en is een referentie in Japan. Spring dus zeker eens binnen en geef het kleinste kamertje de nodige meerwaarde.

Back to wall toilet Villeroy & Boch

Bezoek onze showroom sanitair voor de nieuwste toiletten.

Werk uw toilet af met elegante vloertegels

Vloer- en wandtegels bepalen naast het sanitair de sfeer in een toilet. Had vroeger de vloertegel enkel een praktisch een hygiënisch nut, tegenwoordig mag een vloer in een toilet opvallen. Heeft u inspiratie nodig voor de elegante vloertegels in uw toilet? In onze toonzaal kan u terecht voor talrijke ideeën: van een klassieke, moderne tot kleurrijke toilet renovatie, Camee bvba helpt u om het kleinste kamertje van het huis om te toveren tot ware eyecatcher!

Bezoek onze toonzaal of maak een afspraak voor uw toiletrenovatie!

De eerste stap om uw toilet te renoveren is een bezoekje te brengen aan de showroom van Camee bvba. Hier kan u terecht voor ideeën en inspiratie, volgens de laatste interieurtrends. 

Contacteer ons of vraag direct offerte aan

Ons doel

Hoogwaardige uitvoering van sanitair & centrale verwarming. Tevreden klanten krijgen en behouden.

Blijf op de hoogte

Raadpleeg regelmatig het hoofdstuk Nieuws >>

Camee bvba

Spaanskwartier 68
9170 De Klinge

+32 3 770 52 33
info@camee.be

 

Open van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

Zaterdag doorlopend van 10:00 tot 16:00.
Gesloten op zondag en maandag.

Facebook Camee bvba

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.